Direktlänk till inlägg 29 december 2011
För att göra denna smarriga gratäng behövs detta:
500 gram köttfärs
1 halv burk Philadelphiaost (jag valde den med vitlök och örter)
1 creme fraiche (jag valde mini)
1 påse tacokrydda
150 gram riven ost
Gör så här:
Smörj in botten och halvvägs upp på sidorna av ugnsformen med philadelphiaost.
Höll på creme fraichen ovanpå.
Stek köttfärsen och tillsätt tacokryddan.
Häll sedan tacoköttfärsen ovanpå creme fraichen.
Avsluta med den rivna osten.
Ställ in gratängen i ugnen på ca 225 grader och ta ur den när osten smällt ordentligt (ca 10 min).
Servera med en sallad.
Ett tips är att även bryta sönder tacochips och äta tillsammans med gratängen.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
|||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ||||
|